Snelle levering door PostNL met Track & Trace.

Erectieshop.nl staat voor veilig winkelen en betalen.

Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld.

Bestel op werkdagen voor 16:30, dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden.

Speciaal voor jou

SuperBruin

SuperBruin

Uw stapelkorting

Tan Faster
Pot met 60 capsules
EAN code: 8718247420759
€ 18.95
Tan Faster 2x
€ 5.00 korting
€ 32.90
Tan Faster 3x
€ 12.50 korting
€ 44.35

Maak hier boven uw keuze. Hoe groter uw bestelling hoe meer korting u krijgt. Klik op een vlak en uw bestelling komt direct in uw winkelmandje.

Product-videos:

SuperBruin

Tan Faster is de natuurlijke manier om sneller bruin te worden! Maar dat is lang niet alles! Naast sneller bruin helpt het huidbeschadiging door zon en UV-licht te verminderen! Dit is allemaal te danken aan de natuurlijke ingredienten in Tan Faster capsules! Betacaroteen behoort tot de bioactieve stoffen en hoort bij de carotenoiden. Betacaroteen bevorderen gezonde huidpigmentatie en bruinen. Het levert een bijdrage voor het gezond houden van de huid en helpt de huid te beschermen tegen overmatige UV-straling en zonnebrand. Vitamine E (D-Alpha Tocopherol) heeft een anti-oxidatieve werking en helpt de cellen beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast zorgt het voor bescherming en het behoud van gezonde cellen en weefsels. Wij adviseren u een Tan Faster kuur van 1-3 maanden te gebruiken. Voor het allerbeste resultaat en langdurig resultaat gebruikt u een kuur van 3 maanden. Maak tenminste altijd 1 volledige kuur van 60 capsules in 30 dagen af! Voor een optimale werking van de natuurlijke ingredienten in Tan Faster adviseren wij u tijdens een Tan Faster kuur regelmatig de zon op te zoeken of regelmatig de zonnebank te gebruiken.

Ingredienten per capsule: Beta Carotene 30% in Sunflower oil 22 mg (6,6 mg Beta Carotene_Vit.A_137,5% NRV), Soybean oil refined IP 248 mg, Maize-germ oil 15,24 mg, Natural Vitamine E (D-alpha-tocoperol) 67% 0,154 mg. Capsule: Gelatin 111,384 mg, Glycerin 36,265 mg, Beta Carotene 5,517 mg.

Allergenen: Geen

Gebruiksadvies: Neem 2 maal daags 1 capsule met voldoende water in.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Doelgroep: Mannen en vrouwen (18+)

Verpakking: Pot met 60 capsules

Waarom Erectieshop

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Unieke eigen producten
  • 100% natuurlijke producten
  • Groot assortiment
  • Veilig betalen met o.a. iDeal
  • Snelle levering
  • Discrete verzending
  • Hoge stapelkortingen

Discreet verzonden

  • Blanco verpakking. Erectieshop.nl wordt niet als afzender vermeld
  • U kunt uw pakket anoniem bij ons ophalen

Keurmerk

<p>Erectieshop is gecertificeerd.</p>